Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

OVENTROP


OVENTROP

Η  AIRCOLINE θέτει τα νέα δεδομένα στην ενδοδαπέδια θέρμανση σε συνεργασία με την Γερμανική εταιρεία OVENTROP. Με την τεχνολογία των υλικών της εταιρείας OVENTROP μπορούμε να δώσουμε λύση ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, λόγω των πολλών εναλλακτικών τρόπων, που έχουμε για την διάστρωση του δαπέδου.

Συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και ψύξης "Cofloor"

Σύστημα πλάκας κόμβων. Απλή και οικονομική τοποθέτηση σωλήνων χάρη στην ειδική γεωμετρία των κόμβων. Καθαρή κάλυψη αρμών με αλληλοεπικαλυπτόμενες μεμβράνες PS.

 

 

Σύστημα στερέωσης Tacker. Στερέωση των σωλήνων "Copex" PE-X ή των σύμμεικτων σωλήνων πολλαπλών στρώσεων "Copipe" της Oventrop με στηρίγματα tacker από συνθετικό υλικό και καρφωτικό εργαλείο για tacker. Εύκολη τοποθέτηση και κοπή ακόμη και στις περιμετρικές ζώνες.


Σύστημα ξηρής εγκατάστασης. Στοιχείο ξηρής εγκατάστασης εύκολη τοποθέτηση θέρμανσης επιφανειών σε δάπεδα μασίφ ή ξύλινες σανίδες με ξηρή εγκατάσταση (π.χ. κατά την ανακαίνιση παλαιών κτιρίων), καθώς και με τσιμεντοκονία θέρμανσης. Τα ελάσματα απόδοσης ή απορρόφησης θερμότητας επιτρέπουν την τοποθέτηση των σύμμεικτων σωλήνων πολλαπλών στρώσεων "Copipe" σε διάταξη σπείρας ή μαιάνδρου. Το σύστημα ξηρής εγκατάστασης Oventrop είναι κατάλληλο και για την τοποθέτηση συστημάτων θέρμανσης ή ψύξης στον τοίχο.

Σύστημα ραγών στερέωσης. Αυτοκόλλητες ράγες τοποθέτησης από πολυπροπυλένιο, (μονωτικό ρολό ή πτυσσόμενη πλάκα). Πλεονέκτημα: Δεν προκαλούνται βλάβες στην επένδυση υφασμάτινης μεμβράνης. Επιπλέον, οι ράγες στερέωσης ενδείκνυνται για την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης / ψύξης τοίχου με σωλήνες "Copex" PE-X ή σύμμεικτους σωλήνες πολλαπλών στρώσεων "Copipe" της Oventrop σε ανοδική διάταξη μαιάνδρου.
Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης