Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ


ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

 

Η Mitsubishi Corporation είναι μία από τις μεγαλύτερες Ιαπωνικές εταιρίες με πάνω από 200 εγκατεστημένες μονάδες λειτουργίας σε 80 χώρες παγκοσμίως. Ο όμιλος κατέχει πάνω από 500 εταιρίες και στο πολυεθνικό δυναμικό του απασχολέι περίπου 48.000 ανθρώπους. Η Mitsubishi Corporation έχει επιδοθεί σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων με επίκεντρο τον άνθρωπο και κατέχει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας, μεταλλεία, βιομηχανίες μηχανολογικού εξοπλισμού, χημικών ,τροφίμων και γενικού εμπορίου.

Η εταιρία που είναι γνωστή σήμερα σαν Mitsubishi Electric  ιδρύθηκε το 1907, και γρήγορα προόδευσε στην βιομηχανία κλιματιστικών και κατέλαβε μία από τις πρώτες θέσεις που απολαμβάνει ακόμη και σήμερα.

Με 100 χρόνια εμπειρίας στο να παρέχει αξιόπιστα και υψηλης ποιότητας προιόντα  σε εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, η Mitsubishi Electric είναι μία παγκοσμίως αναγνωρίσιμη επιχείρηση, με ηγετική θέση στον βιομηχανικό χώρο, στο μάρκετιγκ και στις πωλήσεις των ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών εξοπλισμών στις τομείς της πληροφορικής και επικοινωνίας. Επίσης έχει αναπτυχθεί στην διαστημική τεχνολογία και τις δορυφορικές επικοινωνίες, στην βιομηχανική τεχνολογία, την ενέργεια, τις μεταφορές και τον κτιριακό εξοπλισμό.


ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ SPLIT
ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ SPLIT
Οι καινοτόμες ιδέες και οι συμπαγείς, υψηλής απόδοσης εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες κάνουν τα κλιματιστικά MITSUBISHI να ταιριάζουν άριστα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, προσφέροντας άνεση και ευεξία....
ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (MULTI)
ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (MULTI)
Οι βελτιώσεις στη σειρά MXZ περιλαμβάνουν απόδοση και ευελιξία στις δυνατότητες επέκτασης του συστήματος. Η καλύτερη λύση για τις ανάγκες κλιματισμού με συστήματα multi....Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης