Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

MAVIL ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ ΠΥΡΟΛΗΣΗΣ ΣΕΙΡΑ PYRO


MAVIL ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ ΠΥΡΟΛΗΣΗΣ ΣΕΙΡΑ PYRO

Λέβητας ξύλου πυρόλησης - Pyro

Η λειτουργία της νέας σειράς Pyro της ΜΑΒΙΛ βασίζεται στην αρχή της αεριοποίησης του ξύλου. Η κατασκευή του πληροί τις προδιαγραφές του προτύπου EN 303-5.
Το μείγμα καυσίμου, που αποτελείται από τα αέρια του ξύλου που παράγονται στον άνω θάλαμο καύσης και τον πρωτεύοντα αέρα καύσης, οδηγείται μέσω των θυρίδων στο κατώτερο μέρος του λέβητα όπου η χαρακτηριστική ανάστροφη φλόγα δημιουργείται.
Το σύστημα τείνει να εκμεταλλεύεται την καύσιμη ύλη στο έπακρο, εμποδίζοντας, όπως συμβαίνει στους παραδοσιακούς λέβητες ξύλου, το σχηματισμό μικρών κομματιών άκαυστου υπολείμματος.

  • Πρωτόγνωρη Λειτουργική Αυτονομία

Αν ο λέβητας διαστασιολογηθεί σωστά και χρησιμοποιείται με ορθό τρόπο, ένα πλήρες γέμισμα του θαλάμου καύσης διαρκεί περίπου 12 ώρες.
Συνεπώς το 24ωρο ο λέβητας λειτουργεί με μόνο δύο γεμίσματα.

  • Υλικά Υψηλής Αντοχής

Ο θάλαμος καύσης του λέβητα είναι κατασκευασμένος από ελάσματα χάλυβα υ?ηλής αντοχής πάχους 8mm προκειμένου να εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής.
Ταυτοχρόνως περικλείεται εσωτερικά από πυρίμαχη μόνωση με μεγάλη θερμική αντίσταση και έτσι αξιοποιεί με το βέλτιστο τρόπο τις πολύ υ?ηλές θερμοκρασίες που είναι ικανός να παράγει αλλά και μειώνει στο ελάχιστο φαινόμενα συμπύκνωσης.

  • ?ερμική Απόδοση

Ο ειδικού τύπου απορροφητήρας που χρησιμοποιείται επιτρέπει την εκμετάλλευση του αναγκαίου για την καύση αέρα σε διαφορετική πίεση από την ατμοσφαιρική. Έτσι, η αεριοποίηση του ξύλου και διαδοχικά η καύση του βελτιώνονται, αυξάνοντας τη θερμική απόδοση και τη θερμοκρασία του θαλάμου καύσης. Επιπλέον, αυτή η αυξημένη θερμοκρασία ευνοεί τη μείωση των άκαυστων υπολειμμάτων.

  • Φιλική και Ασφαλής Λειτουργία

Ο λέβητας διαθέτει ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου που επιτηρεί όλες τις απαραίτητες παραμέτρους και εγγυάται τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του. Η εισαγωγή ξύλου στο θάλαμο καύσης διευκολύνεται στο έπακρο με το αυτόματο σύστημα απορρόφησης καπνού όταν η πόρτα είναι ανοικτή. Επίσης διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα προστασίας έναντι της υπερθέρμανσης.

Μοντέλο : Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:
Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

info@aircoline.gr
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης