Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

TOSHIBA ESTIA


TOSHIBA ESTIA
ESTIA - Αντλία Θερμότητας Νερού Inverter

Οι αντλίες θερμότητας ESTIA της Toshiba είναι η ιδανική λύση  για υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα (COP), χρησιμοποιώντας τον αέρα ως βασική πηγή για την άντληση της ενέργειας.
Είναι ένα σύστημα όλα σε ένα, που σχεδιάστηκε για να προσφέρει τη σωστή θερμοκρασία θέρμανσης των χώρων, παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και το πλεονέκτημα  παραγωγής ψύξης για τη θερινή περίοδο.

  • Κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα COP έως 4,77.
  • Οι αντλίες θερμότητας ESTIA μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τύπους θερμαντικών σωμάτων, όπως, σώματα χαμηλής θερμοκρασίας, ενδοδαπέδιο δίκτυο διανομής, τερματικές μονάδες νερού.
  • Οι αντλίες θερμότητας της Toshiba μπορούν να διαχειριστούν δύο ανεξάρτητες κλιματικές ζώνες. Η λύση αυτή επιτρέπει την παραγωγή ζεστού νερού σε διαφορετικά επίπεδα θερμοκρασίας για την τροφοδοσία διαφορετικού τύπου θερμαντικών σωμάτων έως και 55 °C.
  • Συμβάλλει στη μείωση των ρύπων CO2 στην ατμόσφαιρα.
  • Το χειριστήριο ελέγχου σχεδιάστηκε για να είναι απλό και  εύχρηστο.
  • Η τεχνολογία inverter της Toshiba χρησιμοποιεί ένα ισχυρό  διανυσματικό έλεγχο, Intelligent Power Drive Unit, που επιτρέπει μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων και τάσεων της ηλεκτρικής ισχύος.
  • Παραγωγή ζεστού νερου +40°C έως +75°C.

Οι αντλίες θερμότητας ESTIA συνδέονται με υδραυλικό τμήμα διανομής του ζεστού νερού που διαθέτει προηγμένο ηλεκτρονικό έλεγχο και βελτιστοποιεί τη διανομή της θερμικής ενέργειας μεταξύ των θερμαντικών σωμάτων και της παραγωγής ζεστού νερού χρήσης (Ζ.Ν.Χ).
Το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει με διαφορετικούς τύπους θερμαντικών σωμάτων όπως σώματα χαμηλής θερμοκρασίας, ενδοδαπέδιο δίκτυο διανομής και τερματικές μονάδες νερού.
Απλή και εύκολη εγκατάσταση
Η εξωτερική μονάδα είναι συμπαγής και μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε υπαίθριο χώρο της κατοικίας ή σε μπαλκόνι. Το υδραυλικό τμήμα της συνδέεται ψυκτικά με την εξωτερική μονάδα και μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο της κατοικίας. Δεν απαιτείται καπνοδόχος ή εντοιχισμός επιμέρους τμημάτων, και δεν απαιτούνται πρόσθετες εργασίες ή οικοδομικές επεμβάσεις στην κατοικία.
Ένα σύστημα με πλήρη ευελιξία συνδυασμών
Για νέες κατοικίες ή ανακαινίσεις υπαρχόντων, το σύστημα θέρμανσης-ψύξης ESTIA προσφέρει πολλαπλές λύσεις. Σε υφιστάμενες κατοικίες, η αντλία θερμότητας ESTIA της Toshiba, μπορεί να συνδυαστεί με το υπάρχον σύστημα θέρμανσης, για να καλύψει με βελτιστοποιημένο τρόπο τις ανάγκες θέρμανσης.

Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης