Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

WESTEN


WESTENWESTEN

Το 1925 η αυστριακή οικογένεια Westen εγκατέστησε στο Bassano del Grappa το εργοστάσιο “Smalterie Metallurgiche Venete” εξειδικευμένο στην παραγωγή συσκευών εμαγιέ, χαλύβδινων θερμαντικών σωμάτων και μπαταριών λουτρού. Ξεκινώντας από το 1950, η γκάμα των προϊόντων ολοκληρώθηκε με τις κουζίνες αερίου και τα είδη υγειινής, χάρη στη σημαντική μεγέθυνση της έκτασης του εργοστασίου. Το 1965, το εργοστάσιο ξεκίνησε την παραγωγή ηλεκτρικών θερμαντήρων νερού (enamelled steel tanks). Με το ξεκίνημα της δεκαετίας του 70, η παραγωγή κάτω από το εμπορικό σήμα Westen προσανατολίστηκε προς τα είδη θέρμανσης και υγειινής: εκείνα τα χρόνια οι πρώτοι επίτοιχοι λέβητες σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν διασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικές λύσεις για όλες τις εφαρμογές θέρμανσης.

Κατά τη διάρκεια όλων των χρόνων, η Westen μεγάλωνε βελτιώνοντας τόσο ποιότητα όσο και τεχνολογία, αναπτύσοντας ακόμη πιο βελτιωμένα προϊόντα για μεγαλύτερη απόδοση και αξιοπιστία. Από το 1999, η Westen υπολογίζεται ανάμεσα στα εμπορικά σήματα του γκρουπ της Baxi με το μεγαλύτερο κύρος: Η Baxi έχει καταστεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της οικιακής άνεσης με 5.600 εργαζομένους σε 6 τοποθεσίες (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Τουρκία και Δανία) και ετήσιο κύκλο εργασιών που ξεπερνα τα 1.000 εκατομύρια ευρώ.

Το εργοστάσιο στο Bassano del Grappa έχει 10 γραμμές παραγωγής σε συνολική έκταση 120.000 τμ, διασφαλίζοντας ημερήσια παραγωγή της τάξης των 2.000 λεβήτων. Η υψηλή ποιότητα επιβεβαιώνεται από την πιστοποίηση ISO που απονεμήθηκε το 1993 και στο τέλος του 2001 το ISO 14001 ακόμη ένα επίτευγμα με ιδιαίτερο κύρος.

Το 2009 το γκρουπ De Dietrich Remeha και το γκρουπ Baxi ανακοίνωσαν την δημιουργία του BDR Thermea.


ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ
ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ
Όλη η σειρά των συσκευών θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού. Η αρχή της λειτουργίας τους, σας επιτρέπει να μειώσετε τη θερμοκρασία της εγκατάστασης και των καυσαερίων για μεγαλύτερη άνεση και λιγότερες εκπομπές καυσαερίων....
ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ
ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ
Πολύ υψηλή απόδοση, μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος είναι τα χαρακτηριστικά των λεβήτων συμπύκνωσης. Η WESTEN παρουσιάζει τη νέα σειρά λεβήτων, για να επιλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας....Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

[email protected]
[email protected]
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης