Φυσικό Αέριο - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Φωτοβολταϊκά - Ηλιοθερμία
English

Είσοδος μελών

Εφαρμογές Κλιματισμού
Θέρμανσης & Εξαερισμού
Ανταλλακτικά Καυστήρων
 

DOSAMAX BLU


  • Η DOSAMAX BLU είναι η γκάμα πολυφωσφορικών τροφοδοτών σχεδιασμένη για να δίνει λύσεις στις πιο απαιτητικές ανάγκες εγκατάστασης, συντήρησης και επαναπλήρωσης.
  • Η έκδοση STOP είναι εφοδιασμένη με μια βαλβίδα εκτροπής ροής (by-pass) η οποία τρέχοντας σε έναν οδηγό με διπλό δακτύλιο, επιτρέπει την διακοπή της ροής μέσα στον τροφοδότη ώστε να επιτρέπει την επαναφόρτωση των πολυφωσφορικών με έναν απλό, καθαρό και ασφαλή τρόπο. Το μοντέλο SPAZIO STOP σχεδιάστηκε για δύσκολες εφαρμογές, όπως ανάμεσα στις μειωμένες διαστάσεις ενός επίτοιχου λέβητα, σε στενά μέρη κτλ.
  • Όλοι οι αναλογικοί τροφοδότες DOSAMAX BLU έχουν δοκιμαστεί με υψηλές προδιαγραφές για να είναι εξελιγμένα και ασφαλή προϊόντα .
  • Το ιδιαίτερα εργονομικό σχήμα διευκολύνει το άνοιγμα του δοχείου, αποφεύγοντας την πιθανότητα τραυματισμού στα χέρια από άλλα μέρη του τροφοδότη.
  • Επιπλέον, όλα τα μοντέλα έχουν φλάντζα Venturi που επιτρέπει την περιστροφή σε βήματα των 90°, κι έτσι διευκολύνεται η τοποθέτηση σς οριζόντιες και κάθετες σωληνώσεις.
  • Το δοχείο είναι μπλε, χρώμα που φιλτράρει το φως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κι έτσι εμποδίζεται η εσωτερική εξάπλωση βακτηρίων.
Μοντέλο : Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:
DOSAMAX BLU

DOSAMAX BLU
Θα μας βρείτε:

Γυμν. Μικρου 11Α (προέκταση Μαρτίου) Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 947969
Fax : 2310 947969

Άφυτος Χαλκιδικής
Tηλ.: 23740 91749
Fax : 23740 91749

info@aircoline.gr
 
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
MIDEA MS12FU-10HRDN1 INVERTER (ΣΕΙΡΑ RF)
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
BARTEC ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
ΣΕΙΡΑ MSZ-HJ INVERTER
 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης